​Kontakt os for et uforpligtende tilbud: 20 80 48 84

Mail:mail@jakoelteknik.dk

Fyrreparken 19, 6230 Rødekro

Stemningsskabende udendørsbelysning

Vores produkter under navnet bright night life er udendørsbelysning der tilføjer bygninger og udendørsarealer en ny og spændende dimension. Uanset årstid er udendørsbelysning stemmingsskabende og indbydende.

Originalt, enkelt og klassisk design
I de sidste 50 år har Jacob Jensen vist sig som en af vor tids største designere. Den banebrydende forståelse for de ting som omgiver os, har gjort ham til pioner inden for design af dagligdagsprodukter.

Gennem et originalt, enkelt og klassisk formsprog har Jacob Jensen gang på gang vist folk over hele verden, at dagligdagsprodukter som telefoner, køkkenredskaber og ikke mindst lamper kan indeholde skønhed.

I vores produktserie fra Jacob Jensen finder du flotte lamper udført i anodiseret aluminium. Aluminium er et elegant, fleksibelt og ensartet materiale, der er meget velegnet til udendørs belysning. Ved fokus på støbemetoder, ekstrudering og anodisering, er det muligt at give aluminium en høj grad af vejrbestandighed, der beskytter mod korrision.

Nordlux yder 15 års garanti på Jacob Jensen Design serierne.

Se hele serien samt vore øvrige lampeserier på vores hjemmeside, hvor du også kan læse hele vores produktkatalog online.


Send forespørgsel vedr. produkt: Nordlux

Jako Elteknik

CVR: 29757089

Fyrreparken 19, 

6230 Rødekro

Tlf.: 20 80 48 84

Mail:mail@jakoelteknik.dk